miercuri, 8 august 2012

Bateaux Mouches

Într-o după amiază frumoasă de primăvară am hotărît să facem o plimbare sub podurile Parisului. Nu am stat mult pe gînduri şi am ales Bateaux Mouches cu îmbarcarea de la Pont de l'Alma. Bateaux Mouches este cea mai veche companie care face croaziere pe Sena. Poţi opta fie pentru plimbări de zi care în sezonul de vară au plecări la fiecare jumătate de oră sau croaziere romantice cu cină, desigur pentru un preţ pe măsură, vezi preţurile aici.


Un zgomot de motoare se aude şi vaporaşul porneşte. Simţi cum te gîdilă vîntul pe faţă. Şi  ...  şi Parisul e atît de frumos !!!
Trecem pe sub primul pod, lumea ne flutură din mîini, iar copiii sunt atît de entuziasmaţi încît nu mai aud nici ghidul care le povesteşte despre atracţiile turistice de pe malurile Senei. Recomand plimbările de acest gen romanticilor incurabili :) şi celor care nu au foarte mult timp la dispoziţie. O plimbare de o oră prin inima Parisului îţi va rămîne în amintire pentru totdeauna !


Pont des Invalides
Pont Alexandre III
Musée   d'Orsay
Pont du Carrousel şi Palais du Louvre
Pont des Arts
Institut de France
Pont des Arts
Pont Neuf
Samaritaine
Île de la cité

Pont Saint-Michel
Notre-Dame de Paris


Île de la cité
Pont Louis-Philippe

Pont des Arts şi L'Institut de France
Pont d'Iéna
Pont de Bir-Hakeim
Pont de Bir-Hakeim
Le Zouave
La Tour Eiffel
Călătorie plăcută să aveţi ;)


xoxo Dia




2 comentarii:

  1. Foarte frumoase fotografii! Am facut si eu o plimbare asemanatoare, cred ca aceeasi ruta, dar parca cu o alta companie de vaporase. Oricum e fain tare sa vezi Parisul de pe Sena!

    RăspundețiȘtergere
  2. mc :) sunt foarte frumoase croazierele pe Sena indiferent de ce companie le face. Data viitoare vreau sa incerc si Bateaux Parisiens cu o cina romantica...

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...